Ghidul tau in afacere

Click here to edit subtitle

"Soarta ti se decide in momentele in care iei hotarari!" Anthony Robbins

Trebuie sa iti spun de la inceput: degeaba cauti indicii despre cum poti sa te imbogatesti repede si prin munca usoara. Celor care sunt curiosi numai despre acest aspect, nu le recomand sa-si construiasca o retea MLM (cu toate ca dupa citirea acestor pagini, pana si ei vor avea ceva de invatat).

Scopul meu principal este ca acest site sa te ajute in a te face sa intelegi ce inseamna construirea unei structuri de colaboratori si sa-ti indice acei pasi de baza care sa duca la pornirea unei afaceri de succes. Pe langa aceasta, doresc sa-i incurajez pe cei care inca nu au renuntat la speranta de a-si lua soarta in propriile maini. "Cine nu renunta, reuseste!"

Pe acestia ii sfatuiesc sa nu asculte de acei oameni care (desi nu au nici un pic de experienta in domeniu), afirma ca acest sistem nu va functiona! Adesea acestia spun ce spun deoarece se tem ca tu sa nu devii mai bogat si mai de succes decat ei. Dar, "omul inteligent incearca lucrurile inainte de a emite o parere. In lipsa faptelor, cel care critica nu face decat sa-si demaste propria neghiobie."

Cunostem multi oameni care se plang permanent de situatia lor materiala, dar putini sunt aceia care au curajul sa faca ceva pentru a indrepta lucrurile.

Cand un om este cu adevarat decis sa schimbe ceva, nu exista piedici care sa-l poata opri sa actioneze. Daca si tu te-ai saturat sa astepti ca lucrurile sa se indrepte de la sine si daca esti deschis pentru a vedea posibilele rezolvari, atunci esti bine venit in randurile noastre!

Sunt convins ca te pot ajuta sa-ti dezvolti afacerea, te pot ajuta sa profesezi in activitatea de constructor de structura MLM la nivel ridicat - lucru tainic pentru cei mai multi, dar sunt si mai convins ca te pot ajuta sa-ti gasesti siguranta financiara pe care ti-o doresti. Dar numai tu esti acela care are butoanele si numai tu poti sa apesi pe ele pentru ca afacerea ta sa se dezvolte asa cum vei dori. A sosit momentul sa fii cat se poate de sincer cu tine insuti:

Ti se potriveste aceasta afacere?

La aceasta intrebare, un raspuns posibil ar putea fi textul unui vechi spot publicitar: "Sunt unii care o fac pentru ca au vazut-o acasa, sunt altii care o fac pentru ca nu au vazut-o acasa."

Indiferent ce te-a determinat sa incepi aceasta afacere (aspiratiile dupa o viata sociala, cresterea veniturilor, apartenenta la un grup, dorinta de continuare a dezvoltarii personale, dorinta de a ti se recunoaste meritele, veniturile pasive, mai mult timp in familie, posibilitatea de a calatori in strainatate, dorinta de a demonstra ceva, libertatea financiara, posibilitatea de a-ti transmite abilitatile si de a ajuta alti oameni, etc.) este crucial sa-ti spui: (1) - SUNT PREGATIT ; (2) - NU RENUNTA INAINTE DE A INCEPE !!!

Sa nu incepi niciodata singur!

Se spune ca "omul de cand se naste le stie pe toate". Aici trebuie sa recunosc ca si eu sunt om, ceea ce m-a facut sa "ma zbat ca pestele pe uscat" o buna perioada de timp, fapt pentru care imi permit sa-ti interzic acest lucru, daca nu esti experimentat in Network Marketing.

Daca poti invinge acea pornire din tine, conform careia vrei sa faci numai cum te taie capul, si in schimb, poti accepta indrumarea si sfaturile sponsorilor tai, ai facut deja jumatate din drumul spre succes.

Cuvantul cheie al acestei afaceri este munca in echipa, de aceea, pentru un start de succes, accepta-mi sfatul: NU LUCRA SINGUR!

Cere ajutorul instructorului tau in tot ceea ce urmeaza sa-ti spun ca ai de facut in urmatorii pasi. Daca si instructorul tau este "la inceput" mergi mai departe in sus pe structura pana dai de o persoana mai experimentata. Nu incerca sa ghicesti de unul singur cum functioneaza planul de marketing si, mai grav decat atat, NU tine prezentari de unul singur de la inceput, nu incerca sa tratezi obiectiile care apar si, atata vreme cat esti debutant, "nu te duce la femeia din vecini sa-i convingi sotul sa intre in afacere".

Nu te apuca sa-ti inviti cunostintele in prezentari pana nu vei fi invatat exact de la instructorii tai, si/sau din acest material, cum ar fi corect s-o faci. Cand te-ai hotarat sa te apuci serios de construirea unei retele, SA NU FACI NIMIC SINGUR IN PRIMELE TREI LUNI !

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.