Ghidul tau in afacere

Click here to edit subtitle

"Acolo unde nu mai exista viziune, oamenii pier"! Napoleon Hill

1. Elibereaza-te de mituri!

Prejudecatile legate de construirea unei retele de consumatori, reprezinta primele lucruri de combatut. Si nu ma refer numai la rezistenta pe cate o intampinam de la membri familiilor noastre sau a cunoscutilor. Multi oameni - altfel persoane rationale - se impiedica inca de la inceput din cauza propriilor prejudecati!

Sa nu mai vorbim despre aceia care din acelasi motiv nici nu se apuca de treaba, cu toate ca ar avea sanse mari de a castiga multi bani cu aceasta afacere, dat fiind faptul ca au capacitatea pentru aceasta si au o gramada de relatii umane si cunostinte.

Miturile MLM sunt acele opinii eronate, pe care oamenii si le-au cuibarit in cap de-a lungul anilor si care trebuiesc combatute cu delicatete (dar cu fermitate), inainte chiar de a vorbi despre afacere.

Sfatuiesc pe fiecare constructor de retea, care cauta cea mai eficienta metoda de pornire a afacerii pentru cunostintele sale, urmatorul lucru: primul pas este credinta in adevar, dar adevarul poate fi adesea deformat si de aceea neadevarurile trebuiesc limpezite.

1. CREDINTA FALSA: construirea retelei este acelasi lucru cu jocurile piramidale. Cele doua lucruri difera pe baza faptului ca sunt activitati diferite. La jocurile piramidale , numite si "construirea de lanturi", banii provin exclusiv din recrutare de noi membrii, spre deosebire de firmele veritabile MLM, in care banii revin din promovarea unor servicii si/sau produse. In cazul nostru, va rog sa va reamintiti ca toti banii provin din discount-urile obtinute in urma tuturor cumparaturilor  facute de la Partenerii Comerciali SCnet.

2. CREDINTA FALSA: pot avea succes in construirea retelei numai cei care intra in sistem la lansarea firmei, la inceput. Nu este adevarat. Desigur, cine nu are chef sa se apuce de treaba se poate multumi cu scuza "deja este prea tarziu". Pot evidentia chiar exemplul personal prin care stiu sigur ca veniturile mele din SCnet sunt mai mari decat a sase din opt persoane inregistrate inaintea mea, de pe linia mea sponsoriala.

MLM are un principiu simplu si corect: "castiga numai cine munceste!"

3. CREDINTA FALSA: succesul afacerii este decis de numarul de oameni care iti alcatuiesc grupa. Este adevarat ca in mod teoretic asa ar sta lucrurile, iar majoritatea oamenilor se concentreaza exclusiv pe gasirea de constructori de retea, care sa creasca numarul de membri ai echipei. Aceasta conceptie este total gresita in SCnet !!! Comisioanele depind de numarul total de PP-uri din Sistemul Binar (personale si cu structura) si nu in functie de numarul de oameni care alcatuiesc echipa!

4. CREDINTA FALSA: banii sunt incasati numai de cei din varf. Aceasta chiar asa si este in cazul intreprinderilor traditionale, unde directorul general si conducerea primesc lunar salarii foarte mari, spre deosebire de marea majoritate care n-are nici o sansa sa se apropie de un venit generos. Ce sa mai vorbim despre patronii care isi platesc angajatii ... stiti si voi mai bine decat mine! Nu asa stau lucrurile in MLM! Sistemul a fost astfel conceput ca tu sa primesti bani direct proportional cu modul in care te-ai implicat in constructia echipei tale, care este absolut independenta de ceea ce castiga cei de dinaintea ta (v-am evidentiat mai sus chiar un exemplu personal).

As mai putea enumera mituri construite de unul sau  de altul numai datorita faptului ca nu s-au regasit ei in acest sistem, sau nici macar nu au incercat s-o faca. Sa nu mai vorbesc de antireclama care se face vizaviz de MLM-uri.

Stimate cititor, ai si tu un cap cu care poti judeca singur: daca toti partenerii comerciali ar apela la acest tip de publicitate pe care il practicam noi, "din gura in gura", care este gratuit si extrem de eficient, din ce-ar mai trai firmele de publicitate consacrate si toata mass-media care incaseaza la ora actuala miliarde de dolari din activitatea lor? Bineinteles ca acestea sunt direct interesate sa ne discrediteze pe toate fronturile! De unde ar mai avea, atat Statul cat si Patronii, angajati care sa le faca treaba pe bani de nimic, daca oamenii ar castiga onorabil cu ajutorul MLM?

In concluzie, considera ca ai facut deja PRIMUL PAS numai atunci cand tu insuti ai inteles ca trebuie sa te debarasezi de prejudecatile altora si vei fi absolut convins ca esti in locul potrivit si la momentul cel mai potrivit pentru tine!

2. Stabileste-ti scopul! Esti capabil de ceva, daca crezi in ceea ce faci!

Fara scopuri,  viata nu are nici un sens ! OBLIGATORIU trebuie sa ai un SCOP pentru care ai inceput sa faci aceasta afacere: socializare, bani, succes, fericire, etc.! Este vreo problema cu aceste scopuri? Aparent niciuna, doar ca sunt prea vagi! Cum poate fi descrisa fericirea? Ce inseamna succes? Si daca acesta este scopul cuiva, cum stie cand l-a atins?

Cu cat iti stabilesti scopurile mai precis, mai detaliat, cu atat cresti probabilitatea indeplinirii lor si vei fi satisfacut cu adevarat! De exemplu: pana la sfarsitul anului doresc sa castig cu cinci sute de euro mai mult in fiecare luna. Sau: In cinci ani de zile vreau sa am casa mea, fara nici o datorie la banca!

Sa nu uiti niciodata sa fixezi un termen pentru atingerea scopului propus, fara un termen, scopul nu v-a fi atins niciodata! VIS + DATA = SCOP

Ca sa nu-ti uiti acest scop, deseneaza-l sau procura-ti o poza cu scopul tau si lipeste-o intr-un loc unde privesti zilnic (pe oglinda de la baie, pe frigider, in portofel, pe bordul din masina, desktop-ul calculatorului, pe telefonul mobil, etc.). Daca ai reusit sa desenezi sau sa ai o poza cu scopul tau, inseamna ca l-ai ales corect. Un scop vag (ex: fericirea) nu se poate desena, un scop concretizat, are masa si se poate reproduce, poate fi fotografiat (banii, o casa, o masina, etc ).

Scopul tau mai trebuie sa indeplineasca o conditie foarte importanta: sa fie realist! Nu poti fi absurd in ceea ce-ti doresti, sa fim seriosi. Daca iti doresti ca intr-un an de zile sa devii milionar in aceasta afacere, ... inseamna ori ca esti irational, ori ca cine ti-a povestit despre SCNet a omis sa-ti spuna ca lucram perfect legal, nu facem evaziune fiscala, nu furam, asadar ... coboara cu picioarele pe pamant! Iti recomand sa iti planifici intreaga activitate pe zile, saptamani, luni, trimestre, semestre si chiar ani, pentru a putea sa legi aceste scopuri de fiecare perioada parcursa. Abia atunci inseamna ca ai inteles exact pentru ce trebuie sa-ti creezi unele scopuri!

Impune-ti urmatoarele obiective: zilnic trebuie sa inscriu o persoana noua si sa particip la conferintele web, saptamanal particip la prezentarea afacerii SCNet cu invitati noi, lunar particip la SCNet Day, trimestrial introduc 6 parteneri comerciali, semestrial urc cate un nivel in cariera SCNet! Eu te asigur ca daca reusesti sa-ti respecti aceste deziderate, in 3-5 ani vei avea vila cu piscina la care visezi acum! 

Dat fiind faptul ca succesul tau ma intereseaza foarte mult, am introdus un capitol special despre cum functioneaza aceste lucruri si care sunt mai concret cei 4 pasi pe care trebuie sa-i parcurgi pentru a-ti atinge scopurile cele mai importante. Eu am numit-o MAGIE,  dar este stiinta pura, asa functioneaza fizica cuantica!

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.